2015. június 7., vasárnap

Az új boldogság kutatása és megtalálása

Ahogy ebből a valószerűtlen és mégis valahogy boldogságot ígérő álomból felébredtem, elkezdtem keresni a lehetőséget, hogy törökül tanulhassak! Első gondolatom természetesen az internet volt, hisz életem során oly sokszor segített már nekem.
Onnan tanultam meg kecskesajtot készíteni, majd késôbb a szappanjaim elkészítéséhez is megadta a kezdőlökést. :-)
Most új boldogságom megtalálásához kerestem nála lehetőséget és meg is találtam! Az alapokat tartalmazó leckéket tartalmazó és MP3 hanganyagot is tartalmazó weboldalon. Napi teendőim közben meghallgattam ezeket a leckéket és megpróbáltam én is elismételni az ott hallottakat. Szerencsére nagyon megtetszett ez a nyelv, valahogy aranyosnak éreztem. :-) Eközben elkezdtem megismerkedni az országgal is és akkor már nagyon reméltem, hogy valahol a tenger közelében találom meg a szerelmemet, mert gyönyörű helyeket fedeztem törökország tengerparti részein!
Pár hónap múlva, mikor már elég bátornak éreztem magam ahhoz, hogy török emberekkel "értekezzek" írásban, regisztráltam egy török társkereső oldalon! Nagyon sok levelet kaptam, de a legtöbbre nem is válaszoltam.
Aztán megnéztem az "Ő" profiloldalát. Szimpatikusnak találtam, de mivel pár évvel fiatalabb nálam nem gondoltam, hogy nekünk kettőnknek bármiféle közös utunk lehetne!
De.....
Mint utólag megtudtam, ő is megnézte az én adatlapomat és azonnal erőst késztetést érzett, hogy megismerjen. :-)
Nem ragozom tovább a dolgot, pár hónapnyi Whatsapp-ozás után találkoztunk és hát szerelem lett a javából!
A nyarat együtt töltöttük Izmirben és aztán pár hónapig a házassághoz szükséges papirok beszerzésével töltöttünk.
Most már fél éves házasok vagyunk! Nem mondom, hogy zökkenőmentes kapcsolatban élünk együtt, néha úgy érzem fel kell adnom és azonnal vissza kell mennem a saját hazámba, de azért több a boldog pillanatom és azokban a pillanatokban a lelkem mélyén tudom, hogy maradnom kell!

Hát nagyjából így történt, hogy most Izmirben élek a török férjemmel, remélhetőleg sokáig tartó boldogságban! :-)

Folytatás következzék? :-)


2 megjegyzés:

Taurus írta...

Gratulálok, jó olvasni a boldogságodat!

Frivolina írta...

betegségem okán böngészem most az ágyból fekve a régi ismerős blogoldalakat. örülök, hogy megtaláltad a helyed, örülök a boldogságodnak. tartson sokáig és legyen egészségetek, erőtök hozzá! :)