2015. április 21., kedd

Az első török álom

Sziasztok!

Egy szép mesével jelentkezem újra! :-)
Magyar-török mesével.
A mese egy álommal, hogyan is másképp kezdődött. Az álmot én láttam és meghatározta az utána következő két évemet és remélem még sok sok jövőbeli évemet!

Álmomban kora őszben, langymeleg reggelen egymást átölelve sétáltunk egy csudaszép tengerparton én és egy jóképű magas török férfi. Álmomban annyira boldog voltam (egyszer komolyan tanulmányokat fogok folytatni, hogy tud az ember öntudatlan állapotban ilyen mély érzelmeket, hangulatokat előidézni, nagyon érdekes téma) , de folytatva az álmom elmesélését tökéletes boldogságot és nyugalmat éreztem és felébredve tudtam, hogy ez az álom is azok közé az álmok közé tartozik amilyenből  csak pár darab volt életem során és ezek aztán meghatározták az elkövetkező időszakomat!

Folytatása következik! :-)

3 megjegyzés:

Mesenemez írta...

Újrakezdőművészet :) Csodálatos!!!

Zsuzska írta...

Szépen indul, folytatod???

gé.em. írta...

Az érzelmek... még hagyján... de mi van azokkal képekkel, amiket sosem láttunk máshol, sem filmben, sem lapban, sem egyebütt? Talán magunkkal hoztuk valahonnét. Ahol már egyszer régen jártunk. Persze, ez mégis különös, mert egyéletben s egyhalálban hiszek. Akkor egészen egyszerűen: titok van benne. És igen, az is érdekes, hogy lehet öntudatlan állapotban érzelmeket átélni. A tanulmányt szivesen megolvasnám :)