2013. július 12., péntek

Egy "szappanos nap" EszterrelSziasztok, jó régen írtam itt! Az idén történt velem jócskán  jó és rossz is /milyen meglepő, ugye? :)/
Most szeretnék valami újba is belekezdeni, de természetesen az én kedves szappanjaimat továbbra is készítem! :)
Úgy gondolom, most hogy már 5 évet eltöltöttem ebben a csodálatos szappanos világban, itt az ideje tudásom egy részét átadni másoknak is!
Amikor az országban elsőként elkezdtem kecsketej szappanokat készíteni /emlékszem milyen nagy dillemát okozott az elnevezésük, mert hát az angol nyelvű anyagok amikből az alapokat ellestem "kecskeszappannak" hívták őket, de nekem ez valahogy nem tetszett :)/, még nem tudtam, hogy azon kívül, hogy az általam akkoriban ismert szappanok közül a legjobbak voltak, milyen jó hatással vannak az emberi bőrre! Mivel nekem személy szerint hála Istennek nincs komolyabb bőrproblémám, ezeknek a hatásoknak a meglétéről a vásárlóim visszajelzéseiből értesültem. 
Ezek után természetesen igyekeztem úgy alakítani szappanjaim  receptjeimet, hogy ezeket a kedvező hatásokat erősítsem. Így alakultak ki a most már sokat bizonyított, sok-sok vásárlóm bőrproblémáján segítő szappankáim!
Most megosztom receptjeimet!!!!

Szeretnéd ha ezentúl  te magad készíthetnéd el családod számára a vegyszer és adalékmentes szappanokat??
Szeretnéd, ha ezek elkészítését attól az embertől tanulhatnád meg, aki az országban elsőként
készített kecsketejszappanokat és az elmúlt 5 évben bebizonyította, hogy ezek a szappanok azon túl, hogy a ma létező szappanok közül is a legjobbak, nagyon sok bőrproblémára adhatnak megoldást??
Szeretnéd, ha ezért a tudásért egy lépést sem kellene tenned, hanem otthon, a megszokott környezetedben juthatnál hozzá.  
Amennyiben a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, örömhírrel szolgálatok!
Most minderre lehetőséged nyílik!!!

Szeretnéd megtudni hogyan?

írj az  eszterszappan@gmail.com   email címre és beavatlak a részletekbe!

Nincsenek megjegyzések: