2011. március 24., csütörtök

Az "Egy jó szó" játék margójára


Hát nehéz megszólalnom! :)

Azt hiszem mondanom sem kell, hogy sikerült megint meglepnetek!!! Hihetetlenek vagytok! Tudjátok, amikor útjára indítottam ezt a játékot, sejtettem, hogy megmozgatja majd az energiákat, de az ami tegnap és ma történt, az minden képzeletemet felül múlja. Hol lappang ez a töméntelen szeretet és kedvesség, amikor azok nélkül közlekedünk embertársaink között? Na, nem akarok nagyon szentimentális lenni, hisz egy csak egy játék! /?/
Bevallom kicsit a játék lélektanára is kíváncsi voltam, hisz mindig is érdekelt, mi és hogy működik az emberek lelkében, ezért lettem grafológus is. Legfőképp az érdekelt, hogy képesek vagyunk-e még semmi másért, csak a gesztus kedvéért adni. Szerintem aki végigolvasta az előző posztomhoz fűzött megjegyzéséket egyetért velem, hogy ez a tulajdonság igenis ott van bennünk és szívesen a felszínre tör, csak a mai világunk nem igazán ad ehhez keretet. Persze valószínű, hogy a játékban résztvevő személyek érzékeny személyísége is hozzájárult ehhez a nagy aktivításhoz, hisz leginkább alkotók, kicsit művészlelkek vagytok. Mindenesetre nagyon meghatott, mikor azt láttam, hogy egy-egy blog oldalsávja piroslik a játék logojának választott szívektől, holott nem kértem, hogy belinkeljétek, vagy egy egész posztot szánjatok a játéknak! Köszönöm!

Arra is kíváncsi voltam, hogy melyik bejegyzésemre jön több visszajelzés a tusfürdő nyereményes hagyományos játékfelhívásra, vagy esetleg az "Egy jó szó" játékhoz! Hát itt is meglepetés ért, hisz szinte biztos voltam benne, hogy az előző kap több játékost és ezzel együtt több hozzászólást! Kérem szépen ez sem így lett! Sőt rengetegen voltak olyanok akik megjegyzést hagytak a "virtuális ölelős" posztomhoz és nem is jelentkeztek a nyereményjátékra!

Köszönöm szépen mindenkinek a nekem küldöt "jó szavakat", azt hiszem ezekkel legyőztétek bennem a tavaszi fáradtságot! :)

A játék szabályairól egy-két szót. Szóval a játék keretein belül:

- Akármennyi blogtáradnak küldhetsz "Egy jó szót", amivel ő egy pont szerez, viszont egy embernek csak egyszer küldhetsz /ismétlem természetesen csak a játék keretein belül, azon kívül amennyit csak jólesik :)/

- nem kell megvárni amíg Te kapsz pontot, ha tudomást szerzel a játékról, nyugodtan küldheted a virtuális öleléseket

- nem csak annyi pontot adhatsz, amennyit kaptál, lehet, hogy neked sokkal nagyobb szíved van :)

- egy dolgot láttam, ami szabálytalan, valaki, már nem emlékszem ki, úgy intézte a dolgot, hogy saját blogjában készített egy listát, majd odaírta, hogy nekik küld egy-egy pontot. Na ez nem ér, tessék odamenni a blogtárshoz, illedelmesen bekopogni és a szemébe mondani, hogy tetszik amit csinál, vagy ahogy él stb.

A Facebookon is működhet a dolog, de arra mindenki figyeljen, hogy csak úgy küldjön pontot, hogy az aki kapta el tudjon majd nekem erről küldeni egy bemásolt linket, hangsúlyozom a linket és nem csak az üzenetet.

- és végül Ti, akik már büszke tulajdonasai vagytok egy, vagy akár több "Egy jó szó" ponttal, szerintetm jól teszitek, ha nyitotok egy új dokumentumot azokkal a linkekkel amiket majd a játék végén levélben elküldtök nekem. Ez azért lenne jó taktika, mert lehet, hogy április 15-én már nem fogtok emlékezni, ki, melyik posztotoknál hagyott megjegyzést és egy pont is számíthat :)

Hát azt hiszem egyenlőre ennyi, kérlek Benneteket, ha van még olyan, akinek szívesen küldenétek "Egy jó szó"-t, ne tartsátok magatokban, hisz higyjétek el nekem, vagy akár a visszajelzések alapján, nincs olyan ember aki ne vágyna rá és ne aranyoznátok be vele a napját!!!!

Játékszabályt szegve én most innen küldök Mindenkinek "egy jó szó"-t!! :)

33 megjegyzés:

Maryenne írta...

Már a szívecske logó kinn van nálam!
A többi a hétvégén folytatódik! :)

Barbi írta...

Én csak azok listáját írtam ki a blogomra, akiktől kaptam, hogy megköszönjem! :D Remek játék! :))))

Eszter írta...

Maryenne köszönöm! :) Barbi az nem gond, sőt!!!! :)

zazálea írta...

jaj, Eszter, a jó szó, az egy falat kenyér, most írtam ezt éppen le a blogban, mert gyűlnek, gyűlnek a falatkáim ...

Mammka írta...

Eszter!
Már le szerettem volna írni,de most: ezzel a játékkal,jó szóval kibújtattad a szeretetet a zsákokból.:)Olyan hozzászólásokat kaptam, amikről enélkül nem tudtam volna..)
És rátaláltam "elveszett" bloglányokra is.:)
Köszönöm!!!!!!!Puszi!

Szera írta...

Kedves Eszter!

http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

Ezt küldeném neked, ha nem te hirdetted volna meg a játékot... :)
Ezért NEKED ezt küldöm, mint jó szót:
Megmondom a titkát, édesem a dalnak:
Önmagát hallgatja, aki dalra hallgat.
Mindenik embernek a lelkében dal van,
és a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
az hallja a mások énekét is szépnek.
(Az ifjú király; III. rész: A vihar) Babits Mihály

Limara írta...

A technika ördöge kibabrált velem, három napig nem volt gépem. És milyen kedves meglepetésre találtam!:)) Fantasztikus vagy Eszter! Szeretettel ölellek! :))

mariann írta...

Kedves Eszter!
A felhivas "blogtarsakra" vonatkozott.
Nekem magamnak nincs blogom, de sok ho baratot szereztem a blogirok kozul, kommentelesek altal:)
Igy is er kuldeni a jo szot?

Eszter írta...

Köszönöm Lányok!!! Azt hiszem elérte ez a játék a célját!!! :)
Mariann természetesen Te is küldhetsz jó szavakat, ez a jéték úgy is az önzetlenségről szól, hát az tényleg az, ha Te tudván, hogy még esélye sincs annak, hogy visszakapod, adsz!!! Ezért engedd meg, hogy én adhassak Neked "Egy jó szót" önzetlenségedért!! :)

mariann írta...

Koszonom szepen!
De nem onzetlenul adom, hiszen en is kapok; baratsagot, vidamsagot, ismereteket, mikor mit:)

Julcsi írta...

Olyan jó ez az ötlet :))
feltettem a blogomra is, hátha valaki pont ott veszi észre :)

http://jkaldy.blog.hu/2011/03/26/eloszor_is_egy_nagyon_klassz_jatekrol_szeretnek_meselni

Katalin írta...

kicsit szabad pityegni?:)))brühühü:)))annyira örömömben:)))nem hittem volna, hogy ennyi kedves ember...,.....
meghat

Nina írta...

Eszter, én is szeretnék Neked írni pár jó szót :) Például azért, mert ezt a csodás játékot kitaláltad :) És azért, mert a kókuszos szappanod mennyei, imádom!!

Szeretettel,
Nina

Aranyalma írta...

Eszter, annyira aranyos ez a "játék", hogy nem találok szavakat!
Olyan hölgytől kaptam jó szót, akihez nem olyan régen (talán két hete?) második rendszeres olvasónak jelentkeztem, és bátorítottam a folytatásban. Így hálálta meg, no meg azért, mert tetszettek neki a pipacsaim...
Most mint vadonatúj látogatód szeretném az elismerésemet kifejezni, hogy a sok "díjesős" játékban nem a kreatívságra helyezted a hangsúlyt, hanem arra, hogy mindezeket VALAKI készíti.

Szeretettel: Mariann

Tinkmara írta...

Te vagy a fantasztikus Gwen! A szereteted, a türelmed, a kedvességed. :) Hálásan köszönöm és megyek, kopogtatok a blogbarátoknál. És igenis bennünk van a jóság, csak néha szunyókál. Köszönjük, hogy emlékeztettél minket erre. Köszönőm a jó szót, nagyon jólesett és én is a legszebbeket kívánom neked. :)

Melinda írta...

Mindig jó olvasni olyan emberektől bejegyzéseket,blogokat,akik így viszonyulnak embertársaihoz.
Köszönöm,hogy olvashatlak, hozzád mindig szívesen jövök!

Hunszil írta...

Kedves Eszter !
Szívből örülök a kezdeményezésednek:)én kissé le vagyok lassulva vagyok mostanában, ezért késve értem ide, bár a blogomra már ktettem, de a kommentekkel még adós vagyok....Legyél te az első, hogy írjak egy jó szót is :)))
Imádom a szappankáidat, de ezt te is tudod:) a kisgidákat és a nagyokat is - főleg Fahéjkát:), szuper kis gazdasszony vagy, minden elismerésem a tied... és nem utolsó sorban felnézek rád....
Pusza: Szaszi

Igaz ez nem egy jó szó... de raktározd el:)))

Anice kötős blogja írta...

Mivel meglepett, és kaptam én is egy jó szót, nem hagyhatom ki a játék feladóját és adom neked vissza. Szép kezdeményezés és szép visszhangja van.

GhostGirl írta...

Nagyon szép játék,gratulálok az ötlethez :) Igazán ötletes,nekem nagyon tetszik :)

carpe diem írta...

Kedves Eszter!

Gratulálok! Sikerül bebizonyítanod, hogy mégis jó a világ, jó az ember...Bárcsak így lenne! Szeretném hinni!
Szeretettel üdvözöl: carpe diem

Beastie írta...

Hát először nem értettem, mert több helyen láttam az a logót, hogy díjak helyett hagyj egy jó szót, vagy ilyesmi...... s ma én is kaptam egyet, ami "Ez a bejegyzés egy pontot ér Számodra az "Egy jó szó" játékban! :-)"

Hát ezt nem értettem elsőre, mi az, hogy egy pont. Most már értem :) nagyon tetszik... a díjak is potyognak, jól esik, de úgy látom hamar körbeér, pláne mert 10-esével adja, aki kapja.

Mi a kecskesajtot imádjuk, nyaranta, Szentantalfán töltünk el 1 hetet, ahol is Dobosi Péter (lassan már igen híres, fiatal kecskésgazda) sajtjait mindig vesszük-esszük nagy örömmel. Frissen és gyorsan fogyasztjuk. Közvetlenül is köszönöm a játékot és a jó szót Receptelő Eszternek.

Bakterno írta...

Nagyon tetszik a kezdeményezés! Én is tovább adtam néhány kedves blogtáramnak! nem azért, hogy nyerhessek, hanem azért mert nagyon tetszik a dolog! Pusza!

nagyorsolya írta...

Köszönöm, hogy rám is gondoltál! :) (alkoto.freeblog.hu)

Szemirámisz írta...

Eszter, ezért az igazán szép gondolatért kérlek fogadj el tőlem te is egy jó szót. Ha valaki, akkor te igazán megérdemled az önzetlenségedért! :)

Anikó írta...

Kedves Eszter én csak gratulálni tudok Neked:)) Ha tehetném én Neked is küldenék egy jó szót, de fogadd tőlem igy el. Fontos a mai világban az emberi összefogás.
Köszönet érte:))

Művelt Kert írta...

Kedves Eszter, "Egy jó szót" küldök neked - nemkülönben kiskecskéidnek!

Sok-sok finom szappanok megalkotásával kellemesen eltöltött órát kívánok napok hosszú sorában!

Eszter

Hobbychef írta...

Gratulálok, sikerült sok blogtársat megmozgatnod. Én is szeretnélek egy jó szóra meginvitálni. Kukkants be hozzám, lécci!

Thea írta...

Kedves Eszter!

Baráti ölelést (jó szót), hoztam Neked ezért a remek, mit remek: zseniális ötletért!!!

Nagyon sok örömet okoztál vele!
(Gondolom, ez esetben nem szükséges belinkelnelek ;-))

Üdvözlettel: Thea

csibike írta...

Kedves Eszter!

Szeretném megköszönni neked ezt a végtelenül kedves játékot, és kérlek, tőlem is fogadj el egy jó szót :)
Most megyek és becserkészem a blogbarátaimat :)

csibike írta...

Kedves Eszter!

Szeretném megköszönni neked ezt a végtelenül kedves játékot, és kérlek, tőlem is fogadj el egy jó szót :)
Most megyek és becserkészem a blogbarátaimat :)

Jolimama írta...

Nagyon jól esett, hogy mmama küldött nekem is egy ölelést.
Neked, aki ezt a kedves játékot útjára bocsátotta én is küldök egy jó szót, hiszen nagyon sokszor van nekünk is szükségünk egy jó szóra, nagyon sokat tud segíteni. Szeretettel.

Szabina írta...

Kedves Eszter!

Csak gratulálni tudok ehhez a játékhoz, és az ötlethez. Tudom, hogy szívből jött ez a kezdeményezés, és rengeteg pozitív energiát szórtál szét általa a világban.
Mivel már lezárult a játék és moderálod a megjegyzéseket (ha nem szeretnéd ne tedd ki) gratulálni szeretnék ehhez a marketinghez. Hány és hány blogra került ki a blogod linkje! Szerintem ezt a marketing ötletet még a szakemberek is elismernék. Én minden esetre csak bámultam. Szóval tudatos volt vagy sem én gratulálok ehhez az egészhez.
Kívánok további sok sikert!
Üdv:
Szabina

Gaby Erika írta...

Most rajtam a sor, hogy pár jó szót küldjek! Én is kaptam sok szépet és ezt Neked is köszönhetem! Hát köszönöm szépen!