2010. május 13., csütörtök

Hadd legyek kecsketej szappan!!!!
Tegnap elfilózgattam miután megkaptam egy kedves visszatérő vevőmtől a levelét. Azt írja benne, hogy ha lehet, küldjem a megrendelt szappanokat elsőbbséggel feladva, mert hogy holnapután útnak indulnának Ecuadorba és bizony a szappanok társaságában szeretnék ezt megtenni! Szóval elméláztam egy picit.


15-20 éve elég sokat utazgattam és mondhatom imádtam minden pillanatát.
Bár akkortájt fele ennyi gondom-nyűgöm nem volt mind mostanában, de még is jól esett távol kerülni a megszokástól, új, érdekes helyekre kerülni és csak hagyni, hogy testembe és lelkembe költözzenek a pihentető, gyönyörködtető élmények. Csuda klassz volt!


Szappanjaim világot látnak, Európában kevesebb az az ország ahol még nem jártam, mint azok ahol igen, de meglátogatták már Amerikát, Ausztráliát, Japánt és most már Ecuadort is felfedezhetik! Irigykedem és szívesen lennék szappan helyett szappan az útnak induló bőröndben! :)


Sajnos, mivel kecskéimet és egyéb állataimat :)nincs kire hagynom, így még egy-egy vásárba sem tudok elmenni, hiába kapom a sok-sok meghívást, lelkes invitálást, nem ám ilyen messzi tájakra.
Egy szó, mint száz ma úgy indítom majd útnak ezeket az én kis csavargó szappanjaimat, hogy lelkem egy része tán velük tud utazni!!

3 megjegyzés:

Edit írta...

Mi sem jovunk am vissza a szappanjaid nelkul amikor hazalatogatunk! :)

Eszter írta...

Szia Edit!

Hát bizony a Ti szappanjaitok is gyönyörű helyekre juthatnak! :) Jó nekik, kíváltságosak!

Mammka írta...

Ez nagyszerű!!!!!!Jó volt hallani Rólad!