2009. november 16., hétfő

Bió törölköző-natúrszappan csomagokÖsszeállítottam három csomagot a bió törülközők és a szappanjaim, valamint a szappanbugyrok kombinálásával.

Az első:


egy kerek gyékény alátétet, egy 30x30 cm-s bió BO WEEVIL arclemosó kendőt, vagy egy bió fürdőkesztyűt, egy szappanomat és egy szizál szappanbugyrot tartalmaz. A szappan szabadon választható :), a szappanbugyor pasztell színekben készül.

A második:Ez a szett egy téglavörös bió LIVING CRAFTS törülközőt /100x50 cm./, egy luffa tököt és egy szappanomat tartalmaz.

Ebbel a csomagba is szabadon lehet választani a szappanjaim közül.
A harmadik:


ebbe az összeállításba egy négyszögletes bambusz alátétet, egy bió LIVING CRAFTS törülközőt /100x50 cm./, egy pamut szappanbugyrot és egy szappanomat tettem.Hát egyenlőre ennyi, de vannak még ötleteim! :) A csomagokat széles háncs kötözővel kötöm meg, egyenlőre narancsszelet díszitéssel készítettem el őket, de gondolkodom rajta, hogy ahol lehet ott inkább a választott szappan alapján teszek teafilteres-virágos, vagy terméses díszitést.

11 megjegyzés:

verus írta...

Hát ez tényleg szuper ötlet! Mit szólnál egy arclemosó kendő, fürdőkesztyű, szizál szappanbugyor és egy tetszőleges csodás kecsketejszappan variációhoz? Nekem az lenne a tuti:))

Eszter írta...

Semmi jónak nem vagyok elrontója! Óhajod parancs :), akár így is összeállíthatok egy csomagot!

Puszi

mammka írta...

Te aztán kényezteted az ember lányát!:)

Eszter írta...

Szia Mammka!

Örülök, ha így látod,igyekszem! Szerintem szép feladat Benneteket kényeztetni? :)

verus írta...

Köszi:) Akkor vinnék is egyet! Puszi!

Eszter írta...

Köszi Verus, küldök Neked emailt, mert még nem raktam fel sehova a csomagokat. A Meskára nem is fogom, mert biztos gond lenne velük! :( Majd a honlapomon keresztül lehet megrendelni őket, de neked megpróbálok még ma írni, bár elég zsufis napom lesz!!

Puszi!!

Házisárkány írta...

Szia Eszter!!!!
Úgy is lehet rendelni,hogy a megrendelő fizeti,de más címre küldöd?
A nagynénémet szeretném megajándékozni....képzeld a főnökömet is megfertőztem "eszterszappanózissal"!!!!!

Eszter írta...

Szia kedves Sárkányom!

Persze, hogy működik így a megrendelés! A szállítási címet fogom majd kérni és kész! :) Remélem a "eszterszappanózis" előbb-utóbb a H1N1 igen jóindulatú konkurenciája lesz!! :)

Puszi

Freemam írta...

Nálam is akadt jelentkező, minapában kb. 5-en nézték meg a honlapot és a blogot is.....

Én meg próbálok sorban mindent elhasználni, hogy rendelhessek újakat! :-)))


(ja: Van egy olyan kérdésem, hogy nem lehetne egy olyan összesítést készíteni, hogy mely bőrtípusra mit ajánlasz? Akár itt, akár a honlapon, mindegy!)

A férjem is eldobta a tusfürdőt, csak egyszer kellett kipróbálnia a szappanodat.
Az ajándékot nagyon köszönöm, ide van felfüggesztve a gép mellett, mindig rád gondolok, ha megérzem!

Eszter írta...

Szia kedves Freemam!

Sajnos nem jutottam el még odáig, hogy felrakjam a honlapomra ezeket a kis csomagokat. Kérlek, ha van érdeklődő, add meg neki az email címemet, ha levélben leírja mit szeretne, szívesen összeállítok számára törülközős-szappanos csomagot.

December 21-től január 4-ig pihire küldöm magam :), remélem ez idő alatt meg tudok írni egy posztot az emberi bőr és az én kis szappanjaim viszonyáról! :) Természetesen addig is szívesen segítek, ha konkrét kérdés merül fel!

Örülök, hogy sikerült szappanjaimnak meghódítaniuk a férjedet, használja őket egészséggel! :)

Puszi és szép hétvégét kívánok Neked!

ZsuKa írta...

halihóóóó!
Eszteeeer! Hol vagy(tok), hogy vagy(toook)?! Zsu(Ka)zsi